Skip to content

Hannu Heiskanen eduskuntaan

Hyvä Yrittäjä

Meillä on historialliset eduskuntavaalit  edessä. Vaalit ratkaisevat pitkälti Suomen tulevaisuuden suunnan. Nyt, jos koskaan on mahdollisuus lopettaa vanha meno ja muuttaa kurssia niin yrittäjien asioiden hoidossa kuin Suomen talouden syömävelan ottamisessa.

Olen toiminut yrittäjänä runsaat 12 vuotta. Voisin sanoa tuntevani varsin hyvin pienyrittäjän arjen ja epäkohdat. Ajankin ohjelmassani mm. seuraavia asioita:

  1. Yrittäjäministeriä, jonka kautta yrittäjyysasiat keskitetään yhdelle ministerille ja nostetaan Suomessa oikeaan arvoonsa.
  2. Arvonlisäveron vähäisen toiminnan alarajan nostamista nykyisestä 8 500 eurosta 20 000 euroon sekä alarajahuojennuksen liikevaihtorajan nostamista 22 500 eurosta 50 000 euroon.
  3. Yrittäjille muihin kansalaisiin nähden yhdenvertaisia sosiaalisia perusoikeuksia. 
  4. Yksinyrittäjän ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen tukea. Tuen suuruus olisi ensimmäisen 12 kk ajalta 30 % palkasta ja seuraavalta 12 kk:lta 15 % palkasta. Tämän lisäksi yrittäjä tulee vapauttaa ensimmäisen työntekijän sosiaaliturvamaksusta kahden ensimmäisen vuoden ajalta.
  5. Arvonlisäverokannan nosto torjuttava.

Lisää näkemyksiäni löydät mm. nettisivuiltani hannuheiskanen.fi »

tai valtakunnallisen täysmuutos-ryhmän sivuilta täysmuutos.fi »

Olen myös valmis vastaamaan kysymyksiisi joko puhelimitse 0400 931 272
tai sähköpostitse osoitteessa hannu@heiskanen.fi.

Olen varma, että eduskunta tarvitsee yrittäjä-ääntä. Ja minusta saat erinomaisen yrittäjäasioiden ajajan. Muista siis numeroni 91, niin yrittäjä-ääni tulee kuuluviin.

Hannu Heiskanen

PerusS – Ainoa muutosvoima.

Mainokset
%d bloggers like this: