Skip to content

Reijo Tossavainen eduskuntaan – ehdokasnumero 84

Tervehdys!

Olen ehdokkaana eduskuntavaaleissa ja haluan lyhyesti kertoa omista tavoitteistani suomalaisen työn ja yrittäjyyden puolesta.

Oma yrittäjyyteni käynnistyi vuonna 1985, kun perustin Valkealan Sanomat. Samalla liityin yrittäjäjärjestöön, koska näen yritysten ja yrittäjien yhteistyön todella tärkeäksi. Olin pitkään Valkealan Yrittäjien hallituksen jäsen ja jonkun aikaa myös puheenjohtaja. Tuntumaa yrittäjien ja yritysten käytännön arkeen sain myös tekemällä Kymenlaakson Yrittäjälehteä yrittäjäjärjestön kanssa yhteistyössä.Olen perussuomalaisten ehdokkaana. Meillä on valtakunnallinen yrittäjistä koostuva Täysmuutos-ryhmä. Siihen on koottu laaja-alaista osaamista, yksi kustakin vaalipiiristä. Jäsenillä on intohimoa vaikuttaa työn ja yrittämisen arvostukseen yhteiskunnassa ja siihen, että työllä aikaansaatu hyvinvointi ei valu byrokratiaan, vaan hyvinvointivaltion mukaisesti sitä oikeasti tarvitseville. Ryhmän tavoitteista voit lukea tarkemmin osoitteesta www.täysmuutos.fi.

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala ovat kärsineet perinteisen ”savupiippu-teollisuuden” merkityksen vähenemisestä. Maakuntien ja koko maan uusi nousu on mahdollista vain yrittäjyyden ja yritystoiminnan arvostuksen ja toimintaedellytysten parantumisen kautta. Siksi uuteen hallitukseen emme tarvitse maahanmuuttoministeriä, mutta tarvitsemme yrittäjäministerin.

Liityin perussuomalaisiin, koska puolueen toiminnan perustana ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo, työn ja yrittämisen kunnioittaminen sekä henkinen kasvu. Perussuomalaiset on myös kansallismielinen ja kristillissosiaalinen puolue. Lisätietoa perussuomalaisten tavoitteista voitte lukea täältä. 

Yhteisiä asioita on hoidettava vastuullisesti. Siksi olen omalta osaltani laatinut seikkaperäisen ohjelman, jossa kerron mistä voidaan säästää ja mihin tarvitaan lisää. Ohjelmani ja tarkempia henkilötietoja allekirjoittaneesta löydätte nettiosoitteesta www.reijotossavainen.net.

Gallupit ennakoivat, että suomalaiset haluavat politiikkaan täysmuutoksen. Se toteutuu vain äänestämällä. Ennakkoäänestys on 6.-12.4. ja varsinainen vaalipäivä on 17.4. Numeroni on 84.

Yhteisten asioiden hoidon tulee tapahtua yhteistyössä. Siksi otan mielelläni palautetta joko puhelimella 050 3200 444 tai sähköpostilla reijo.tossavainen@gmail.com.

Vaaliterveisin
Reijo Tossavainen
yrittäjä, toimittaja

Lue lisää sivuiltani »

Mainokset
%d bloggers like this: